Címlap
login        

Haladó csokoládé technikák - A modul (2 nap)

Szint: 
2

Haladó bonbon kurzusunk keretein belül már nem foglalkozunk a csokoládé feldolgozásának, kristályosításának alapkérdéseivel, feltételezve az alap csokoládé kurzus során bemutatott technikák ismeretét. E helyett már konkrét receptúrákra koncentrálunk az alábbi termékcsoportokon belül:

  • vágott bonbon
  • formázott bonbon
  • ganache
  • marschmallow
  • gyümölcszselé
  • nyitott kehely
  • csokoládé rögök

Bemutatjuk a ganache-ok készítésének többfajta technikáját, Callebaut® Origine™ csokoládékkal, Capfruit gyümölcspürékkel ismerkedünk. Kiemelten foglalkozunk az eltarthatóság kérdéskörével, vízaktivitás mérésével. Ezen tanfolyamunkat azon szakembereknek ajánljuk, akik mélyebben szeretnének megismerkedni a bonbonkészítés varázslatos világával.

Dátum Kategória Szint Nettó ár Státusz
2018.03.20. Haladó csokoládé technikák - A modul (2 nap) csokoládé 2 120 000 Ft+ÁFA elérhető