Címlap
login        

A fagylaltkészítés alapjai (2 nap)

Szint: 
1

Fagylalt kurzusainkon szeretnénk bemutatni a hallgatóknak mind elméleti, mind gyakorlati részen a fagylaltkészítés alapjait, a professzionális fagylaltgyártó gépek működését, valamint különleges receptjeinket prémium csokoládékkal és gyümölcspürékkel. Mi a különbség fagylalt és sorbet között? Mi a különbség főzött és hideg eljárással készült fagylalt között? Hogyan készülnek a valódi csokoládés fagylaltok? Ezekre a kérdésekre választ kapunk a tanfolyamon konkrét receptek megismerésén és kóstolásán keresztül. Továbbá pálcikás fagylaltok és fagyasztott desszertek elkészítését is megismerhetjük, bepillantást nyerve az olasz „Pasticceria”-k különleges kínálatába.

Konkrét receptúrákon keresztül kerülnek bemutatásra az alábbi termékcsoportok:

  • Fagylalt
  • Semifreddo (fagyasztott desszert)
  • Sorbet (vizes alapú gyümölcsfagylalt)
  • Stecco (kézműves pálcikás fagylalt)

A kurzus zárásaként az elkészült fagylaltokat és parfékat egyedi készítésű csokoládé dekorációkkal díszítjük.

Dátum Kategória Szint Nettó ár Státusz
2018.03.13. A fagylaltkészítés alapjai (2 nap) fagylalt 1 100 000 Ft+ÁFA elérhető
2018.05.08. A fagylaltkészítés alapjai (2 nap) fagylalt 1 100 000 Ft+ÁFA elérhető