Címlap
login        

Haladó csokoládé technikák - B modul (2 nap)

Szint: 
2

Ezen új kurzusunk kiválóan kiegészíti a ’Haladó csokoládé technikák – A modul’ tanfolyamot. Tematikájában azon termékek bemutatására koncentrálunk, melyek tökéletesen illeszthetők egy csokoládé üzlet, cukrászda választékába. Hosszabb eltarthatóságú, mégis természetes összetételű csokoládé specialitások, melyek garantáltan elnyerik a legigényesebb fogyasztók tetszését is.

Konkrét receptúrákon keresztül kerülnek bemutatásra az alábbi termékcsoportok:

  • nougatine (ropogós csokoládé szeletek magvakkal)
  • töltött táblás csokoládék
  • csokoládé spread (kenhető állagú csokoládé krém)
  • drazsé készítés
  • francia nugát
  • gyümölcskaramell
  • vágott, több rétegű bonbon

A fent említett termékcsoportok sikeres pozicionálását nemzetközi példákkal is alátámasztjuk, és segítséget adunk a hatékony kommunikációhoz és értékesítéshez.

Dátum Kategória Szint Nettó ár Státusz
2018.05.15. Haladó csokoládé technikák - B modul (2 nap) csokoládé 2 120 000 Ft+ÁFA elérhető