Címlap
login        

Francia desszertek Kolonics Zoltánnal (2 nap)

Szint: 
3

A tanfolyamon Kolonics Zoltán kreatív cukrász chef és Veszely Attila irányítása mellett a világszerte híres tradicionális francia desszertek kerülnek elkészítésre: opéra szelet, éclair fánk, tartlet, olyan kiegészítő termékekkel, mint a financier, madeleine, macaron stb. Érdekességként magyar klasszikus desszerteket (Eszterházy és oroszkrém torta) is átültetünk francia desszert kategórába. A résztvevők betekintést nyernek a különböző textúrájú mousse-ok világába is.
Ezen legmagasabb szintű cukrászati kurzusunk keretein belül Cacao Barry csokoládékkal, Capfruit gyümölcspürékkel és magas minőségű gasztronómiai alapanyagokkal ismerkedünk.

A tanfolyam magas szintű cukrászati alapismereteket igényel, annak összetett tematikája miatt.

Dátum Kategória Szint Nettó ár Státusz
2018.02.27. Francia desszertek Kolonics Zoltánnal (2 nap) cukrász 3 120 000 Ft+ÁFA elérhető