Címlap

A fagylaltkészítés alapjai (2 nap)

Fagylalt kurzusainkon szeretnénk bemutatni a hallgatóknak mind elméleti, mind gyakorlati részen a fagylaltkészítés alapjait, a professzionális fagylaltgyártó gépek működését, valamint különleges receptjeinket prémium csokoládékkal és gyümölcspürékkel. Mi a különbség fagylalt és sorbet között? Mi a különbség főzött és hideg eljárással készült fagylalt között? Hogyan készülnek a valódi csokoládés fagylaltok? Ezekre a kérdésekre választ kapunk a tanfolyamon konkrét receptek megismerésén és kóstolásán keresztül. Továbbá pálcikás fagylaltok és fagyasztott desszertek elkészítését is megismerhetjük, bepillantást nyerve az olasz „Pasticceria”-k különleges kínálatába.

Konkrét receptúrákon keresztül kerülnek bemutatásra az alábbi termékcsoportok:

  • Fagylalt
  • Semifreddo (fagyasztott desszert)
  • Sorbet (vizes alapú gyümölcsfagylalt)
  • Stecco (kézműves pálcikás fagylalt)

A kurzus zárásaként az elkészült fagylaltokat és parfékat egyedi készítésű csokoládé dekorációkkal díszítjük.

A tanfolyam min. 6 fő regisztrációja esetén kerül megrendezésre.

Szint: 
1
Dátum: 
2018.03.13. - 2018.03.14.
Oktató: 
Szabó Gergely
Tanfolyam nyelve: 
magyar
Kategória: 
fagylalt
Nettó ár: 
100 000 Ft+ÁFA
Státusz: 
betelt