Címlap
login        

Kolonics Zoltán

Kreatív cukrász, a Csokoládé Akadémia szakmai tanácsadója.

Közel 30 éves szakmai tapasztalat a cukrászat területén, sok külföldön töltött idő és tanulás a nemzetközi és hazai szakmában, cukrászdai, éttermi, szállodai vonalon egyaránt. Tudását neves Michelin csillagos éttermekben is fejlesztette mind itthon, mind külföldön. 2016 nyarán csatlakozott a Goodwill National Kft. csapatához, miután a 2016. Sirha Budapest desszertverseny egy jövőbe
mutató sikeres együttműködéssel zárult. Elgondolása az anyagismeret elmélyítése, és a nemzetközi trendek beépítése és honosítása a magyar cukrászatban. Mottója: mindig mindenhol lehet tanulni. Célja az elkötelezett és szorgalmas magyar fiatal cukrászok segítése, illetve a minőségi alapanyagok, köztük Cacao Barry csokoládék felhasználhatósági lehetőségeinek bemutatása, megismertetése a hazai szakmával, megalkuvások nélkül.

Kategória: