Címlap

Francia desszertek Kolonics Zoltánnal (2 nap)

Kiknek szánjuk:
Azon tapasztalt cukrász szakembereknek, akik érdeklődnek a francia desszertkultúra iránt és prémium desszertek készítésével szeretnék tökéletesíteni tudásukat.

Célunk:
A hazai szakemberek bevezetése a francia desszertek világába. A kurzus elvégzése után a tanultakat be tudjuk integrálni cukrászdai választékunkba, a magyar termékszortiment kiegészítéseként.

A kurzus leírása:
A tanfolyamon Kolonics Zoltán kreatív cukrász chef és Veszely Attila irányítása mellett a világszerte híres tradicionális francia desszertek kerülnek elkészítésre: opéra szelet, éclair fánk, tartlet, olyan kiegészítő termékekkel, mint a financier, madeleine, macaron stb. Érdekességként magyar klasszikus desszerteket (Eszterházy és oroszkrém torta) is átültetünk francia desszert kategórába. A résztvevők betekintést nyernek a különböző textúrájú mousse-ok világába is.
Ezen legmagasabb szintű cukrászati kurzusunk keretein belül Cacao Barry csokoládékkal, Capfruit gyümölcspürékkel és magas minőségű gasztronómiai alapanyagokkal ismerkedünk.

A tanfolyam magas szintű cukrászati alapismereteket igényel, annak összetett tematikája miatt.

Szint: 
3
Dátum: 
2018.02.27. - 2018.02.28.
Oktató: 
Kolonics Zoltán és Veszely Attila
Tanfolyam nyelve: 
magyar
Kategória: 
cukrász
Nettó ár: 
120 000 Ft+ÁFA
Státusz: 
elérhető