Címlap
login        

Petit Four desszertek és kekszek (2 nap)

Szint: 
2

Petit Four tanfolyamunk keretein belül bemutatjuk az egyre népszerűbb, francia eredetű apró sós és édes sütemények készítését, melyek egyaránt használhatók cukrászatban és gasztronómiában, akár elő- vagy utódesszertként.
A XVIII. század óta népszerű falatnyi desszertek a modern cukrászati technikákkal ötvözve izgalmas ízkombinációkat és különleges formavilágot kínálnak. Készítésük gyors és egyszerű, szezonálisan változtatható.
A kurzus során a kategória irányvonalainak megfelelően egyaránt készülnek édes és sós, friss és száraz termékek, mint például falatdesszertek, nyitott bonbonok, macaronok, mini tartletek stb.
A programot különböző kekszek készítésével színesítjük.

Dátum Kategória Szint Nettó ár Státusz
2018.04.10. Petit Four desszertek és kekszek (2 nap) cukrász 2 120 000 Ft+ÁFA elérhető