Címlap

Francia desszertek 2.0 (2 nap)

Kolonics Zoltán tovább gondolta nagysikerű francia desszert kurzusát, és magasabb szintre emelte azt. A nagy klasszikusok után ez alkalommal individuális és épített desszerteket kreálunk. A két napos tanfolyam során többek között olyan termékeket készítünk, mint Paris-brest, Mille-feuille, street food eclair, modern tányérdesszert. Veszely Attila segítségével megtanuljuk a klasszikus macaron előállításának technikáját, a hibalehetőségek elkerülését. A résztvevők gyakorlatban is elsajátíthatják az egyszerű és gyorsan elkészíthető csokoládé dekorációs technikákat, melyeket sikeresen alkalmazhatnak a desszertek díszítésére.
A tanfolyam magas szintű cukrászati alapismereteket igényel, annak összetett tematikája miatt.

Szint: 
3
Dátum: 
2018.04.24. - 2018.04.25.
Oktató: 
Kolonics Zoltán
Tanfolyam nyelve: 
magyar
Kategória: 
cukrász
Nettó ár: 
120 000 Ft+ÁFA
Státusz: 
elérhető