Címlap

Petit Four desszertek és kekszek (2 nap)

Petit Four tanfolyamunk keretein belül bemutatjuk az egyre népszerűbb, francia eredetű apró sós és édes sütemények készítését, melyek egyaránt használhatók cukrászatban és gasztronómiában, akár elő- vagy utódesszertként.
A XVIII. század óta népszerű falatnyi desszertek a modern cukrászati technikákkal ötvözve izgalmas ízkombinációkat és különleges formavilágot kínálnak. Készítésük gyors és egyszerű, szezonálisan változtatható.
A kurzus során a kategória irányvonalainak megfelelően egyaránt készülnek édes és sós, friss és száraz termékek, mint például falatdesszertek, nyitott bonbonok, macaronok, mini tartletek stb.
A programot különböző kekszek készítésével színesítjük.

Szint: 
2
Dátum: 
2018.04.10. - 2018.04.11.
Oktató: 
Kolonics Zoltán és Veszely Attila
Tanfolyam nyelve: 
magyar
Kategória: 
cukrász
Nettó ár: 
120 000 Ft+ÁFA
Státusz: 
betelt