Címlap

Csokoládé bonbon kurzus – Alapvető csokoládé technikák (2 nap)

Kiknek szánjuk: Azon szakembereknek, akik megbízható alapokat szeretnének elsajátítani csokoládékészítés terén.

Célunk: A kurzus elvégzését követően inspirációban gazdagon és bátran vághatunk bele új bonbon alkotások létrehozásába.

A kurzus leírása:
Tapasztalataink szerint a csokoládéval való munka kezdete jelenti a legnagyobb kihívást a szakemberek számára, ezért a Csokoládé Akadémia kurzusainak kínálatában a legnagyobb hangsúllyal foglalkozunk az alap csokoládé technikák megismertetésével. Ez a tanfolyam lehetőséget biztosít a szakemberek számára, hogy elméleti és gyakorlati síkon is elsajátíthassák a csokoládé feldolgozásához szükséges alapismereteket, technikákat. A tanfolyam keretein belül a hallgatók megismerkedhetnek a kakaótermesztés történetével, a csokoládé gyártásával a kakaóbabtól a kész csokoládé termékekig. A csokoládé előkristályosításának (temperálás) többfajta módszerének bemutatása, táblás csokoládé, bonbonkészítés, figura készítés alapismereteinek elsajátítása képezik a tanfolyam alapját.

Szint: 
1
Dátum: 
2018.04.17. - 2018.04.18.
Oktató: 
Veszely Attila
Tanfolyam nyelve: 
magyar
Kategória: 
csokoládé
Nettó ár: 
100 000 Ft+ÁFA
Státusz: 
elérhető