Címlap

Haladó csokoládé technikák - B modul (2 nap)

Kiknek szánjuk:
Azon szakembereknek, akik már elsajátítottak a csokoládé feldolgozásának alapismereteit, s szeretnék bővíteni tudásukat és ezáltal kínálatukat.
Célunk:
Olyan egyszerű és nagyszerű csokoládés termékek készítése, melyek könnyen kivitelezhetők és nagyobb mennyiségben is termelékenyen gyárthatók.

A kurzus leírása:
Ezen új kurzusunk kiválóan kiegészíti a ’Haladó csokoládé technikák – A modul’ tanfolyamot. Tematikájában azon termékek bemutatására koncentrálunk, melyek tökéletesen illeszthetők egy csokoládé üzlet, cukrászda választékába. Hosszabb eltarthatóságú, mégis természetes összetételű csokoládé specialitások, melyek garantáltan elnyerik a legigényesebb fogyasztók tetszését is.

Konkrét receptúrákon keresztül kerülnek bemutatásra az alábbi termékcsoportok:

  • nougatine (ropogós csokoládé szeletek magvakkal)
  • töltött táblás csokoládék
  • csokoládé spread (kenhető állagú csokoládé krém)
  • drazsé készítés
  • francia nugát
  • gyümölcskaramell
  • vágott, több rétegű bonbon

A fent említett termékcsoportok sikeres pozicionálását nemzetközi példákkal is alátámasztjuk, és segítséget adunk a hatékony kommunikációhoz és értékesítéshez.

Szint: 
2
Dátum: 
2018.06.05. - 2018.06.06.
Oktató: 
Veszely Attila
Tanfolyam nyelve: 
magyar
Kategória: 
csokoládé
Nettó ár: 
120 000 Ft+ÁFA
Státusz: 
betelt