Címlap

Haladó csokoládé technikák - A modul (2 nap)

Kiknek szánjuk:
Azon tapasztaltabb csokoládés szakembereknek, akik tovább szeretnék fejleszteni tudásukat csokoládé készítés terén.

Célunk:
A kurzus elvégzését követően inspirációban gazdagon és bátran vághatunk bele összetettebb bonbonok és kiegészítő termékek készítésébe.

A kurzus leírása:
Haladó bonbon kurzusunk keretein belül már nem foglalkozunk a csokoládé feldolgozásának, kristályosításának alapkérdéseivel, feltételezve az alap csokoládé kurzus során bemutatott technikák ismeretét. E helyett már konkrét receptúrákra koncentrálunk az alábbi termékcsoportokon belül:

  • vágott bonbon
  • formázott bonbon
  • ganache
  • marschmallow
  • gyümölcszselé
  • nyitott kehely
  • csokoládé rögök

Bemutatjuk a ganache-ok készítésének többfajta technikáját, Callebaut® Origine™ csokoládékkal, Capfruit gyümölcspürékkel ismerkedünk. Kiemelten foglalkozunk az eltarthatóság kérdéskörével, vízaktivitás mérésével. Ezen tanfolyamunkat azon szakembereknek ajánljuk, akik mélyebben szeretnének megismerkedni a bonbonkészítés varázslatos világával.

Szint: 
2
Dátum: 
2018.10.16. - 2018.10.17.
Oktató: 
Veszely Attila
Tanfolyam nyelve: 
magyar
Kategória: 
csokoládé
Nettó ár: 
120 000 Ft+ÁFA
Státusz: 
elérhető