Címlap

Haladó csokoládé tanfolyam - alkoholos technikák (2 nap)

Kiknek szánjuk: Ezen tanfolyamunkat azon szakembereknek ajánljuk, akik a legmagasabb szinten kívánnak foglalkozni az alkoholos csokoládé termékek készítésével. A kurzuson való részvétel feltétele az alap- és haladó szintű csokoládé technikák ismerete.

Célunk: A kurzus elvégzését követően komplett alkoholos bonbon kollekciót készíthetünk hosszú eltarthatósági idővel és ellenállhatatlan ízekkel.

A kurzus leírása:
Legmagasabb szintű csokoládé bonbon kurzusunkat most az alkoholok köré építjük. Konkrét receptúrákon keresztül bemutatjuk hogyan készülnek a legkiválóbb alkoholos bonbonok: ganache töltelékek borral, belga sörös trüffel, csokoládék nemes párlatokkal, folyékony alkoholos töltelékek kéregbe öntve. Bemutatunk különböző alkoholos díszítési technikákat, Cacao Barry francia csokoládékkal és Capfruit gyümölcspürékkel ismerkedünk.

Szint: 
3
Dátum: 
2018.11.27. - 2018.11.28.
Oktató: 
Veszely Attila
Tanfolyam nyelve: 
magyar
Kategória: 
csokoládé
Nettó ár: 
120 000 Ft+ÁFA
Státusz: 
elérhető