Címlap

Desszert kurzus gyümölcsökkel és ehető virágokkal (2 nap)

Szint: 
3

Új desszert kurzus!
Gácsi Zoltán, a Csokoládé Akadémia fiatal tehetsége a gyümölcsök köré építette a tanfolyam tematikáját. Az izgalmas ízkombinációjú, különleges formavilágú desszertek különböző bevonási technikákkal kerülnek elkészítésre, és termelésbe is könnyen beilleszthetők. Díszítésüknél ehető virágokat, illetve kézzel készített csokoládé dekorációkat használunk. A képzés során Capfruit gyümölcspürékkel és Callebaut csokoládékkal ismerkedünk.
A tanfolyam előképzettséget igényel, annak összetett tematikája miatt.

Dátum Kategória Szint Nettó ár Státusz
2019.06.04. Desszert kurzus gyümölcsökkel és ehető virágokkal (2 nap) cukrász 3 120 000 Ft+ÁFA elérhető