Címlap

Desszert kurzus gyümölcsökkel és ehető virágokkal (2 nap)

Kiknek ajánljuk:
Azon szakembereknek, akik nyitottak a modern cukrászati irányzatokra.

Célunk:
Termékszortimentünk frissítése különleges gyümölcsök és virágok beillesztésével.

A kurzus leírása:
Új desszert kurzus!
Gácsi Zoltán, a Csokoládé Akadémia fiatal tehetsége a gyümölcsök köré építette a tanfolyam tematikáját. Az izgalmas ízkombinációjú, különleges formavilágú desszertek különböző bevonási technikákkal kerülnek elkészítésre, és termelésbe is könnyen beilleszthetők. Díszítésüknél ehető virágokat, illetve kézzel készített csokoládé dekorációkat használunk. A képzés során Capfruit gyümölcspürékkel és Callebaut csokoládékkal ismerkedünk.
A tanfolyam előképzettséget igényel, annak összetett tematikája miatt.

Szint: 
3
Dátum: 
2019.11.05. - 2019.11.06.
Oktató: 
Gácsi Zoltán
Tanfolyam nyelve: 
magyar
Kategória: 
cukrász
Nettó ár: 
120 000 Ft+ÁFA
Státusz: 
elérhető