Címlap

Haladó csokoládé technikák (2 nap)

Új receptekkel és díszítési technikákkal!
Haladó bonbon kurzusunk keretein belül frissen készített töltelékekkel dolgozunk, egyedi dekorációkat alkalmazunk mind a vágott, mind pedig a formabonbonok készítésénél.
Különlegességként díjnyertes hazai szakembereink kiváló receptjeit (pl. Magyarország tortái, díjnyertes fagylaltok) is átültetjük a csokoládé világába.
Kiegészítésként bemutatunk néhány olyan hatékonyan gyártható csokoládés terméket, melyek tökéletesen beilleszthetők üzletünk választékába és izgalmassá teszik kínálatunkat.
Kiemelten foglalkozunk az eltarthatóság kérdéskörével.
A kurzus elvégzéséhez javasoljuk az alapvető csokoládé technikák tanfolyamunkon való részvételt, vagy kézműves csokoládékészítői gyakorlatot.

Szint: 
2
Dátum: 
2020.10.06. - 2020.10.07.
Oktató: 
Gácsi Zoltán
Tanfolyam nyelve: 
magyar
Kategória: 
csokoládé
Nettó ár: 
120 000 Ft+ÁFA
Státusz: 
betelt