Csokoládé

Alapvető csokoládé technikák
(2 nap)

Dátumok

Kurzus neve
Dátum
Státusz
Jelentkezés
Alapvető csokoládé technikák 2023.09.19. - 2023.09.20. Elérhető Jelentkezés

Az alábbi űrlap segítségével tud jelentkezni a kiválasztott kurzusra:

Az űrlap Google reCAPTCHA védelemmel van ellátva.

Tapasztalataink szerint a csokoládéval való munka kezdete jelenti a legnagyobb kihívást a szakemberek számára, ezért a Csokoládé Akadémia kurzusainak kínálatában a legnagyobb hangsúllyal foglalkozunk az alap csokoládé technikák megismertetésével.

Ez a tanfolyam lehetőséget biztosít a szakemberek számára, hogy elméleti és gyakorlati síkon is elsajátíthassák a csokoládé feldolgozásához szükséges alapismereteket, technikákat. A tanfolyam keretein belül a hallgatók megismerkedhetnek a kakaótermesztés történetével, a csokoládé gyártásával a kakaóbabtól a kész csokoládé termékekig.

A csokoládé előkristályosításának (temperálás) többfajta módszerének bemutatása, táblás csokoládé, bonbonkészítés képezik a tanfolyam alapját. Várjuk mindazok jelentkezését, akik stabil alapokat szeretnének csokoládé készítés területén.

Tapasztalataink szerint a csokoládéval való munka kezdete jelenti a legnagyobb kihívást a szakemberek számára, ezért a Csokoládé Akadémia kurzusainak kínálatában a legnagyobb hangsúllyal foglalkozunk az alap csokoládé technikák megismertetésével.

Ez a tanfolyam lehetőséget biztosít a szakemberek számára, hogy elméleti és gyakorlati síkon is elsajátíthassák a csokoládé feldolgozásához szükséges alapismereteket, technikákat.

A tanfolyam keretein belül a hallgatók elméletben megismerkedhetnek a kakaótermesztés történetével és a csokoládé gyártásával a kakaóbabtól a kész csokoládé termékekig. 

Gyakorlatban a csokoládé előkristályosításának (temperálás) többfajta módszerének bemutatása, táblás csokoládé, forma-, vágott- és dresszírozott bonbon készítés, illetve a fújással és mártással történő dekorálás képezik a tanfolyam alapját. Várjuk mindazok jelentkezését, akik stabil alapokat szeretnének csokoládé készítés területén.

Kurzus szintje 1
Oktató Gácsi Zoltán
Kurzus nyelve Magyar
Kategória Csokoládé
Típus Alapvető csokoládé technikák (2 nap)
Ár 130 000 Ft+ÁFA