Kurzus neve |
Dátum |
Státusz |
Előjegyzés |
---|---|---|---|
Haladó csokoládé technikák | Előjegyezhető | Előjegyezhető | Előjegyzés |
Új receptekkel és díszítési technikákkal!
Haladó bonbon kurzusunk keretein belül frissen készített töltelékekkel dolgozunk, egyedi dekorációkat alkalmazunk mind a vágott, mind pedig a formabonbonok készítésénél.
Különlegességként díjnyertes hazai szakembereink kiváló receptjeit (pl. Magyarország tortái, díjnyertes fagylaltok) is átültetjük a csokoládé világába.
Kiegészítésként bemutatunk néhány olyan hatékonyan gyártható csokoládés terméket, melyek tökéletesen beilleszthetők üzletünk választékába és izgalmassá teszik kínálatunkat. Kiemelten foglalkozunk az eltarthatóság kérdéskörével.
A kurzus elvégzéséhez javasoljuk az alapvető csokoládé technikák tanfolyamunkon való részvételt, vagy kézműves csokoládékészítői gyakorlatot.
Új receptekkel és díszítési technikákkal!
Haladó bonbon kurzusunk keretein belül frissen készített töltelékekkel dolgozunk, egyedi dekorációkat alkalmazunk mind a vágott, mind pedig a formabonbonok készítésénél.
Különlegességként díjnyertes hazai szakembereink kiváló receptjeit (pl. Magyarország tortái, díjnyertes fagylaltok) is átültetjük a csokoládé világába.
Kiegészítésként bemutatunk néhány olyan hatékonyan gyártható csokoládés terméket, melyek tökéletesen beilleszthetők üzletünk választékába és izgalmassá teszik kínálatunkat. Kiemelten foglalkozunk az eltarthatóság kérdéskörével.
A kurzus elvégzéséhez javasoljuk az alapvető csokoládé technikák tanfolyamunkon való részvételt, vagy kézműves csokoládékészítői gyakorlatot.