Hiánypótló új képzés a Csokoládé Akadémián!
Gácsi Zoltán és csapata az új tematikájú kurzuson a különböző érzékenységgel rendelkező emberek számára nyújt megoldást, legyen szó cukorbetegségről, laktóz- vagy tejfehérje intoleranciáról, gluténérzékenységről. A képzésen bemutatott desszertek és csokoládés termékek célja, hogy ugyanazt az élményt tudják prezentálni a fogyasztónak, mint egy hagyományos desszert. A termékek kiegyensúlyozott textúrája nagyban köszönhető azon innovatív alapanyagoknak, melyek lehetővé teszik akár a gabonafélék, a tejtermékek, akár pedig az állati eredetű összetevők elhagyását.
A 2 nap során elkészítésre kerül többek közt vegán macaron, gluténmentes pate a chox, cukor- és tejfehérje mentes desszertek és csokoládés termékek.
Cukormentes és vegán Callebaut termékekkel és 100%-ban természetes gyümölcspürékkel, olajos mag pasztákkal és molekuláris alapanyagokkal, illetve általunk összeállított lisztkeverékkel dolgozunk.
A tanfolyam előképzettséget igényel, annak összetett tematikája miatt.