Általános Szerződési Feltételek

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK, ÜZLETPOLITIKA

Kurzusainkon alkalmanként maximum 10 jelentkezőt áll módunkban fogadni. Ez a létszám a biztosíték arra, hogy minden résztvevő minden munkafázist kipróbálhasson, elsajátíthasson és minden felmerülő kérdést tisztázni lehessen ami csokoládékészítés/cukrászat során felmerül. Amennyiben 5 főnél kevesebb jelentkező regisztrál egy adott tanfolyamra, akkor a Csokoládé Akadémia jogosult dönteni a kurzus inditásáról.

Az ár – melyet az www.csokoladeakademia.hu Kurzusnaptár menüpontja alatt feltüntettünk – tartalmazza az alapanyagokat, a munkaruházat és munkaeszközök használatát és a nyomtatott jegyzetet, ebédet.

A tanfolyam átlagos időtartama, mely kurzusonként eltérő lehet általában 8 óra/nap hosszúságú.

Az órán elkészített bonbonokat, desszerteket a tanfolyam végén megesszük, illetve az elvitelhez műanyag edényt, tárolódobozt biztosítunk. Az órákat mindig pontosan kezdjük, ezért kérjük, hogy a kezdés előtt néhány perccel legyenek itt.

Csoportos igény esetén természetesen egyedi időpontban is szervezhető tanfolyam (csapatépítés, céges továbbképzés stb.).

A résztvevőket előre tájékoztatjuk a balesetveszély lehetséges forrásairól, hiszen a konyha „veszélyes üzem”. Az esetlegesen elõforduló balesetekért minden esetben a résztvevõ vállalja a felelõsséget.

A részvétel feltétele a betöltött 18. életév.

A helyeket a befizetések sorrendjében töltjük be, ennek hiányában nem tudunk helyet fenntartani.

Fontos számunkra, hogy a kurzusainkon használt alapanyagok frissek és jó minőségűek legyenek, ezért programjaink témája nem, de tartalma változhat a meghirdetetthez képest. A tanfolyam időpontjára a résztvevőket emailben vagy telefonon emlékeztetjük.
Vendégeink érdekében (betegség vagy más vis maior esetén) fenntartjuk a jogot a kurzusokat vezető előadók, oktatók személyének megváltoztatására. Amennyiben programunk a mi hibánkból marad el, a részvételi díjat visszatérítjük.

Kurzusok esetleges elmaradásáról mindenkit időben, legkésőbb 48 órával a kurzus előtt tájékoztatunk.

A helyszín bekamerázott, így a regisztrációval, illetve jelentkezéssel ezt a tényt jelentkező elfogadja és tudomásul veszi.

ADATKEZELÉS

Az adatkezelés módjáról a Jogi nyilatkozatban olvashat részletesen.

A FOGLALÁS, KIFIZETÉS MÓDJA, MENETE

A Kurzusnaptárban kiválasztott tanfolyam „Regisztráció” gombjára kattintva a program a foglalás oldalra navigál. Ezen az oldalon kell megadnia személyes értesítési és számlázási adatait, melyek a számla kiállításához, illetve az esetlegesen adódó félreértések tisztázásához szükségesek. A jelentkezés jóváhagyása után foglalásairól, a fizetendõ összegről és a fizetési azonosítóról Önt emailben tájékoztatjuk. Foglalását a rendszer ettõl a pillanattól kezdõdõen a fizetési módoktól függő határidő lejártáig fenntartja az Ön számára, majd foglalás ellenértékének megérkezte után ezt véglegesítjük is.

A befizetés történhet

  • Banki átutalással
  • Személyesen, készpénzben
  • Ajándékutalvánnyal

TUDNIVALÓK AZ EGYES FIZETÉSI MÓDOKRÓL, LEMONDÁSRÓL

Minden esetben a jelentkező köteles a részvételi díj 30%-át foglalóként megfizetni a jelentkezéssel egyidejüleg. Amennyiben a tanfolyam megkezdését megelöző 4 héten túl eláll a jelentkezéstől akkor a teljes 30% visszajár, amennyiben 2-4 hét között akkor a foglaló 50%-a jár vissza. Abban a nem várt esetben amennyiben a tanfolyam megkezdése előtti 2 héten belül történik az elállás, akkor a foglaló nem jár vissza.

Banki átutalás

Ebben az esetben kérjük, hogy a részvételi díjat a Csokoládé Akadémia – Goodwill National Trading Zrt.
10700615-69308545-51100005 számú bankszámla-számára (CIB Bank Zrt.) a kiállított számla keltétől számított 8 naptári napon belül szíveskedjék átutalni, jelentkezését a részvételi díj megérkezésekor véglegesítjük. Kérjük, az átutalás megjegyzés rovatában feltétlenül tüntesse fel a számla számát! Amennyiben a részvételi díj nem érkezik meg számlánkra a számla esedékessége előtt, jelentkezését a rendszer automatikusan törli.

Személyesen, készpénzben

Készpénzes fizetés esetén kérjük, hogy a részvételi díjat a foglalástól számított 14 naptári napon belül szíveskedjék eljuttatni részünkre. A fizetés konkrét helyének és időpontjának egyeztetése érdekében kérjük hívja a 06-28-920-900-as telefonszámot! Jelentkezését a részvételi díj átvételekor véglegesítjük. Kérjük, hogy a befizetéshez hozza magával a visszaigazoló e-mailben kapott azonosítóját is!

Amennyiben a teljes részvételi díj nem érkezik meg 1 héttel a kurzus kezdeti dátuma előtt jelentkezését a rendszer automatikusan törli.

Ajándékutalvánnyal

A Csokoládé Akadémián lehetőség van adott kurzusra és személyre vonatkozóan ajándékutalványt vásárolni. Ez esetben a regisztráció során kérjük minden esetben, a megjegyzés rovatban feltüntetni, hogy Ajándékutalványt kér XY nevére. A fizetési feltételek ezt követően a fentieknek megfelelően alakulnak.

Amikor a foglalt kurzusok ellenértéke megérkezik bankszámlánkra vagy pénztárunkba, foglalását véglegesítjük, errõl Önt a megadott email címen minden esetben tájékoztatjuk.

A részvételi jegy átvételének módjáról a +36-28-920-900 telefonszámon tudunk egyeztetni. Amennyiben a részvételi jegyet nem kívánja átvenni, a kinyomtatott, fizetést visszaigazoló e-mail belépõjegyként szolgál.

Ha Ön ajándékutalvánnyal rendelkezik, Önnek annyi a teendője, hogy írásban visszaigazolja számunkra az info@csokoladeakademia.hu e-mail címen az ajándékutalvány fogadásának tényét valamint, hogy megfelel Önnek az időpont. Amennyiben valamilyen okból nem megfelelő Önnek a választott időpont/kurzus, úgy a kurzus kezdete előtt 4 héttel lehetősége van díjmentesen módosítani a kurzus dátumát/típusát a Kurzusnaptárnak megfelelően. További esetekben a korábban ismertetett lemondási feltételek az irányadóak.

Minden utalvány csak egyszer használható fel, a felhasznált utalványok érvényüket vesztik.

VÁRÓLISTA

Kurzusainkon a részvételi létszám limitált, ezért könnyen előfordulhat, hogy már nem tud jelentkezni a kiválasztott tanfolyamra, mert az már megtelt. Ebben az esetben a Kurzusnaptáron belül a „Regisztráció” gomb helyett „Várólistára” feliratot láthat a megfelelő tanfolyam sorában.

Amennyiben Ön várólistára jelentkezik, akkor lehetőséget teremt arra, hogy egy esetleges üresedés esetén mégis részt vehessen az tanfolyamon, ha pedig mégsem, akkor a kiválasztott kurzus következõ indulási időpontjáról Önt előzetesen tájékoztatni fogjuk.

Várólistára jelentkezés nem garantálja azt, hogy részt vehet az órán, ezért annak árát természetesen nem is kell kifizetni, majd csak akkor, ha aktuálissá válik. Annak érdekében, hogy szükség esetén minél gyorsabban kapcsolatba tudjunk Önnel lépni, kérjük a foglaláskor adja meg telefonszámát is!

REKLAMÁCIÓ

Bármely esetleges reklamációt egyedileg bírálunk el. Ehhez kérjük a Kapcsolat menüponton keresztül írásban vegye fel velünk a kapcsolatot az info@csokoladeakademia.hu email címen, vagy hívjon a 06-28-920-900 telefonszámon.