Partnereink

Ahhoz, hogy a legprofesszionálisabb képzést tudjuk biztosítani Partnereinknek és rendelkezzünk a legfrissebb információkkal csokoládés területen, a Csokoládé Akadémia számos, világszerte ismert alapanyag és eszközbeszállító céggel dolgozik együtt. Ezen márkák közül sokat megtalálhatnak a Goodwill National Zrt. választékában, aki társvállalatként az eszközök, alapanyagok forgalmazásával foglalkozik. Partnereink saját területükön ugyanazt a magas színvonalat és folyamatos innovációt képviselik, melyekkel mi is azonosulunk. Ez biztosítja, hogy az új termékek, technikák, eszközök a gyakorlati képzéseinkben is megjelenjenek.

Goodwill National zrt.

Több mint 25 éves tapasztalat cukrászati, édesipari és gasztronómiai alapanyagok forgalmazása terén. A Goodwill National Zrt. az alábbi termékek hivatalos magyarországi forgalmazója, valamint a Csokoládé Akadémia preferált alapanyag beszállítója.

KÉPVISELT CÉGEK ÉS MÁRKÁK

Barry Callebaut

További információkat találnak a www.callebaut.com , a www.cacao-barry.com , www.worldchocolatemasters.com oldalakon.

A Barry Callebaut cég, mint a világ vezető kakaó- és csokoládé gyártó vállalata széles piaci szegmensben vált termékeivel a szakemberek kedvelt alapanyag beszállítójává. Legyen szó cukrászatról, bonbon-, vagy fagylaltkészítésről, pékiparról, vendéglátásról, vagy édesipari gyártásról, a cég széleskörű választékot biztosít a szakembereknek a kakaóbabtól a kész csokoládé dekorációkig. Olyan prémium márkák találhatóak meg a svájci székhelyű anyavállalat tulajdonában, mint a belga Callebaut, a francia Cacao Barry, illetve a svájci Carma, mely három márka a világ legnagyobb csokoládé versenyének a World Chocolate Masters-nek az alapítója. A Csokoládé Akadémia minden képzésén kizárólag Callebaut & Cacao Barry csokoládékat használ.

Cap’Fruit
Franciaország délkeleti részének „gyümölcsöskertjében” található Cap’Fruit cég magas minőségű gyümölcsfeldolgozásra specializálódott és széleskörű piaci területen vált termékei által méltán híressé: cukrászatban, vendéglátásban, fagylaltkészítésben. A cég kínálatában széles választékban találhatóak meg fagyasztott- és pasztörizált gyümölcspürék, fagyasztott egész gyümölcsök, illetve dekorációs termékek. A Capfruit cég folyamatosan fejleszti új termékeit, reagálva ezzel a piaci változásokra. Szoros kapcsolatban állva az éttermi/szállodai szférával, keresett és megbízható partnere lett a Chef-eknek világszerte.

Delicia
A hollandiai Tilburgban található Delicia cég több mint 70 éve foglalkozik cukrászati és édesipari dekorációs termékek – tortadarák, csokoládé lapok, forgácsok, csokoládéval bevont termékek gyártásával.

Demarle
A már fogalommá vált cukrászati sütőlap, a SILPAT ® valamint a könnyen hajlítható, süthető és fagyasztható üvegszál/szilikon forma, a FLEXIPAN ® megalkotója. A Demarle cég vezető pozíciót tölt be a fent említett sütő- és főzőeszközök gyártásában és forgalmazásában, több mint 40 éve.

Dedy
Az 1946-ban alapított Dedy GmbH, többgenerációs családi vállalkozásként cukrászati és csokoládé gépek, eszközök gyártására szakosodott.

IBC
Transzferfóliák, formák, színezékek, kész csokoládé dekorációk széles választéka. 

Mol d’Art
A több mint 20 éves gyártói tapasztalattal rendelkező belga Mol d’Art cég világszerte a csokoládéval dolgozó szakemberek által is elismert csokoládé temperáló gépek beszállítója. A cég termékei között bátran válogathatnak a kézműves csokoládé gyártók és a nagyobb kapacitású csokoládé manufaktúrák egyaránt. Büszkék vagyunk arra, hogy a Csokoládé Akadémia is a legmodernebb Mol d’Art gépekkel van felszerelve, melyeket hallgatóink bátran kipróbálhatnak, tesztelhetnek. 

Premium Gastronomie
A gasztronómiában méltán híres Cointreau és Griottines márkák gyártója és forgalmazója.

További partnereink

Selmi
Selmi automata csokoládé temperáló gépek.

Bulfoni Kft.
Carpigiani fagylaltgépek és Orion fagylaltpultok magyarországi forgalmazója. 

Foodpack Kft.
Professzionális cukrászati eszközök gyártása és forgalmazása. 

Hoge Kft.
Az Electrolux nagykonyhai berendezések magyarországi forgalmazója.