Alapvető csokoládé technikák

Alapvető csokoládé technikák

(2 nap)

dátumok

Kurzus neve Dátum Státusz Jelentkezés
Alapvető csokoládé technikák Előjegyezhető Előjegyezhető

Az alábbi űrlap segítségével tud jelentkezni a kiválasztott kurzusra:

Az űrlap Google reCAPTCHA védelemmel van ellátva.
Galéria megnyitása

Tapasztalataink szerint a csokoládéval való munka kezdete jelenti a legnagyobb kihívást a szakemberek számára, ezért a Csokoládé Akadémia kurzusainak kínálatában a legnagyobb hangsúllyal foglalkozunk az alap csokoládé technikák megismertetésével.

Ez a tanfolyam lehetőséget biztosít a szakemberek számára, hogy elméleti és gyakorlati síkon is elsajátíthassák a csokoládé feldolgozásához szükséges alapismereteket, technikákat.

A tanfolyam keretein belül a hallgatók elméletben megismerkedhetnek a kakaótermesztés történetével és a csokoládé gyártásával a kakaóbabtól a kész csokoládé termékekig.

Gyakorlatban a csokoládé előkristályosításának (temperálás) többfajta módszerének bemutatása, táblás csokoládé, forma-, vágott- és dresszírozott bonbon készítés, illetve a fújással és mártással történő dekorálás képezik a tanfolyam alapját. Várjuk mindazok jelentkezését, akik stabil alapokat szeretnének csokoládé készítés területén.

Kurzus szintje

1

Oktató

Gácsi Zoltán

Kurzus nyelve

magyar

Kategória

Csokoládé

Típus

Alapvető csokoládé technikák

(2 nap)

Ár

130 000 FT+ÁFA