Desszert kurzus

Desszert kurzus

(2 nap)

dátumok

Kurzus neve Dátum Státusz Jelentkezés
Desszert kurzus Előjegyezhető Előjegyezhető

Az alábbi űrlap segítségével tud jelentkezni a kiválasztott kurzusra:

Az űrlap Google reCAPTCHA védelemmel van ellátva.
Galéria megnyitása

Gácsi Zoltán, a Csokoládé Akadémia szakmai vezetőjének desszert tanfolyamán különböző formavilágú desszertek kerülnek bemutatásra. A képzés tematikája magában foglalja a felvertek, tartok, pate a choux, krémek (mousse, cremeaux, felvert ganache), zselék, bevonatok (glazing, csokoládé fújás és mártás) elkészítését.

Az individuális desszerteken túl termelésbe könnyen beilleszthető szeletes termékek is megjelennek különleges dekorálási lehetőségekkel. A francia alapra helyezett desszerteknél odafigyelünk és további inspirációt nyújtunk a különböző ízek és textúrák egyensúlyára. A két nap során különféle technikákkal készített csokoládé dekorációkat és díszítő elemeket mutatunk be.

A képzésen prémium csokoládékkal és gyümölcspürékkel dolgozunk.

A tanfolyam előképzettséget igényel, annak összetett tematikája miatt.

Kurzus szintje

2

Oktató

Gácsi Zoltán

Kurzus nyelve

magyar

Kategória

Cukrász

Típus

Desszert kurzus

(2 nap)

Ár

150 000 FT+ÁFA