Legújabb tanfolyamunk keretein belül Horváth Brigi, Kovács Peti és Gácsi Zoli az összes tapasztalatát összeszedve alkotott meg 20 olyan falatnyi desszertet, melyek gyors elkészíthetőségük ellenére kitűnően megállják a helyüket egy szállodai büféasztalon, egy többórás rendezvényen, vagy akár egy jeles eseményen. Édes és sós vonalon is egyaránt igyekeztek olyan termékeket az asztalra tenni, melyek nem csak ízeikben, hanem kinézetükben is elkápráztatják a fogyasztót, köszönhetően a hozzájuk készített csokoládé dekorációknak.
Az egyszerű felverteken át a legösszetettebb krémekig mindenbe betekintést ad ez a két napos kurzus. Hogyan készül egy szaftos pate a choux felvert? Hogyan tudunk növényi rostok segítségével vegán krémeket készíteni? Ki tudna ellenállni egy frissen sült cruffin korongra dresszírozott libamáj krémnek, melyet egy csokoládéban marinált erdei gomba és egy konyakkal fűszerezett feketeribizigyöngy tesz különlegessé?
A kurzus elvégzése nem feltétlenül igényel professzionális előképzettséget.