Egészségtudatos desszertek

Egészségtudatos desszertek

(2 nap)

dátumok

Kurzus neve Dátum Státusz Jelentkezés
Egészségtudatos desszertek Előjegyezhető Előjegyezhető

Az alábbi űrlap segítségével tud jelentkezni a kiválasztott kurzusra:

Az űrlap Google reCAPTCHA védelemmel van ellátva.
Galéria megnyitása

Hiánypótló új képzés a Csokoládé Akadémián!

Gácsi Zoltán és csapata az új tematikájú kurzuson a különböző érzékenységgel rendelkező emberek számára nyújt megoldást, legyen szó cukorbetegségről, laktóz- vagy tejfehérje intoleranciáról, gluténérzékenységről. A képzésen bemutatott desszertek és csokoládés termékek célja, hogy ugyanazt az élményt tudják prezentálni a fogyasztónak, mint egy hagyományos desszert. A termékek kiegyensúlyozott textúrája nagyban köszönhető azon innovatív alapanyagoknak, melyek lehetővé teszik akár a gabonafélék, a tejtermékek, akár pedig az állati eredetű összetevők elhagyását.

A 2 nap során elkészítésre kerül többek közt vegán macaron, gluténmentes pate a chox, cukor- és tejfehérje mentes desszertek és csokoládés termékek.

Cukormentes és vegán Callebaut termékekkel és 100%-ban természetes gyümölcspürékkel, olajos mag pasztákkal és molekuláris alapanyagokkal, illetve általunk összeállított lisztkeverékkel dolgozunk.

A tanfolyam előképzettséget igényel, annak összetett tematikája miatt.

Kurzus szintje

2

Oktató

Gácsi Zoltán, Kovács Péter, Horváth Brigi

Kurzus nyelve

magyar

Kategória

Cukrász

Típus

Egészségtudatos desszertek

(2 nap)

Ár

150 000 FT+ÁFA