Szakmai csapatunk megújult haladó bonbon kurzusának keretein belül saját készítésű töltelékekkel dolgozunk és egyedi dekorációkat alkalmazunk mind a vágott, mind pedig a forma bonbonok elkészítésénél. A csokoládés termékek különlegességét a világ legjobb területeiről összegyűjtött fűszerek adják, melyeket a hozzájuk passzoló alkoholos italokkal kombinálunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a receptek egyensúlyára, illetve a különböző technikai cukrokkal és rostanyagokkal történő szavatossági idő meghosszabbítására.
Hogyan egészíti ki a jamaikai bors a passiógyümölcsöt, vagy hogyan tudunk egy narancslikőrrel ízesített folyékony tölteléket bonbon hüvelybe zárni? A kíváncsi szakembereknek ezen a tanfolyamon lvan lehetőségük válaszokat kapni.
A képzésen a résztvevők elsajátíthatják egy stabil eltarthatósággal rendelkező vagy akár egy folyékony viszkozitású töltelék készítését, megtudják milyen alapanyagok szükségesek a vízaktivitás lelassítására, vagy miként kell felhasználniuk a kakaóvajat, hogy tükörfényű csillogást érjenek el.
A kurzus elvégzéséhez javasoljuk az Alapvető csokoládé technikák tanfolyamunkon való részvételt, vagy kézműves csokoládékészítői gyakorlatot.