Fűszerek és alkoholok csokoládéba zárva

Fűszerek és alkoholok csokoládéba zárva

(2 nap)

dátumok

Kurzus neve Dátum Státusz Jelentkezés
Fűszerek és alkoholok csokoládéba zárva Előjegyezhető Előjegyezhető

Az alábbi űrlap segítségével tud jelentkezni a kiválasztott kurzusra:

Az űrlap Google reCAPTCHA védelemmel van ellátva.
Galéria megnyitása

Szakmai csapatunk megújult haladó bonbon kurzusának keretein belül saját készítésű töltelékekkel dolgozunk és egyedi dekorációkat alkalmazunk mind a vágott, mind pedig a forma bonbonok elkészítésénél. A csokoládés termékek különlegességét a világ legjobb területeiről összegyűjtött fűszerek adják, melyeket a hozzájuk passzoló alkoholos italokkal kombinálunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a receptek egyensúlyára, illetve a különböző technikai cukrokkal és rostanyagokkal történő szavatossági idő meghosszabbítására.

Hogyan egészíti ki a jamaikai bors a passiógyümölcsöt, vagy hogyan tudunk egy narancslikőrrel ízesített folyékony tölteléket bonbon hüvelybe zárni? A kíváncsi szakembereknek ezen a tanfolyamon lvan lehetőségük válaszokat kapni.

A képzésen a résztvevők elsajátíthatják egy stabil eltarthatósággal rendelkező vagy akár egy folyékony viszkozitású töltelék készítését, megtudják milyen alapanyagok szükségesek a vízaktivitás lelassítására, vagy miként kell felhasználniuk a kakaóvajat, hogy tükörfényű csillogást érjenek el.

A kurzus elvégzéséhez javasoljuk az Alapvető csokoládé technikák tanfolyamunkon való részvételt, vagy kézműves csokoládékészítői gyakorlatot.

Kurzus szintje

3

Oktató

Gácsi Zoltán

Kurzus nyelve

magyar

Kategória

Csokoládé

Típus

Fűszerek és alkoholok csokoládéba zárva

(2 nap)

Ár

150 000 FT+ÁFA