Haladó fagylalt kurzus

Haladó fagylalt kurzus

(2 nap)

dátumok

Kurzus neve Dátum Státusz Jelentkezés
Haladó fagylalt kurzus 2024.03.13. - 2024.03.14. Betelt
Haladó fagylalt kurzus 2024.04.03. - 2024.04.04. Elérhető

Az alábbi űrlap segítségével tud jelentkezni a kiválasztott kurzusra:

Az űrlap Google reCAPTCHA védelemmel van ellátva.
Galéria megnyitása

Akadémiánk szakmai vezetője, Gácsi Zoltán, a Gelato World Cup 2024. világbajnoki bronzérmes magyar csapat fagylaltmestere és Wilheim Dávid többszörös Év fagylaltja győztes fagylaltmester, a Da Crema fagylaltozó tulajdonosa összedugták a fejüket és megalkottak egy abszolút naturális alapokon fekvő haladó fagylalt kurzust.

A teljesen természetes alapanyagok használatán felül betekintést kapunk a fagylalt egyensúly legfinomabb hangolására, melyik kötőanyag vagy stabilizálószer, vagy éppen melyik technikai cukor milyen hatással van a fagylaltok édesítő erejére, fagyásgátló értékére.

–        Milyen növényi vagy állati rostokra vagy proteinekre van szükség ahhoz, hogy ki tudjuk küszöbölni a zsírsavak használatát?

–        Hogyan készítsünk stabil fagylaltokat, melyeknek hideg érzete és állaga egyformán tart a pultban?

–        Miként tudunk megfelelően elrejteni egy alkoholt a fagylaltokban úgy, hogy ez ne befolyásolja a készítményünk szavatosságát?

–        Milyen termőterület szelektált és különleges fűszerekkel tudunk ellenállhatatlan ízkombinációkat létrehozni?

Az intenzív 2 napos kurzus ezekre a kérdésekre nyújt választ. A kurzus során elkészítésre kerülnek:

  • 4 sorbet fagylalt
  • 4 krémfagylalt
  • 2 alkoholos fagylalt
  • 2 mentes fagylalt
  • 4 különleges fagylalt kombináció.

Prémium minőségű csokoládék, gyümölcspürék, magpaszták, és a világ legjobb tájairól összegyűjtött fűszerek kerülnek felhasználásra.

Saját készítésű dekorációkkal tesszük izgalmassá a második nap végén kihelyezett pultunkat.

A képzést fagylaltegyensúly számítási alapismeretekkel rendelkező és recept készítési ismeretek birtokában lévő szakembereknek ajánljuk.

Kurzus szintje

3

Oktató

Gácsi Zoltán, Wilheim Dávid

Kurzus nyelve

magyar

Kategória

Cukrász

Típus

Haladó fagylalt kurzus

(2 nap)

Ár

150 000 FT+ÁFA