Hazánkban is óriási népszerűségnek örvendenek az olasz gyökerekkel rendelkező macaronok, melyek a francia cukrászat által váltak igazán híressé. Készítésük nem bonyolult, ám megfelelő receptúrát, türelmet és jó alapanyagokat igényel. 1 napos macaron készítő tanfolyamunkon a résztvevők megtanulják eme kedvelt falatdesszert előállításának technikáját, különleges töltelékek készítését, a hibalehetőségek elkerülését. A macaron színes és ízletes desszert, mely egyaránt jól mutat egy cukrászda polcain, vagy egy elegáns bonbonüzlet kínálatában.
Szakmai csapatunk többféle receptúrát is bemutat, melyek alapján a kurzus résztvevői a számukra legszimpatikusabb megoldást választhatják a továbbiakban.
Nem csak szimpla macaronok, hanem többféle textúrával rendelkező és sós ízjegyeket hordozó különlegességek is készülnek. Bemutatásra kerül vegán macaron is, gondolva az egyre nagyobb teret hódító mentes termékekre.