A fagylaltkészítés alapjai

A fagylaltkészítés alapjai

(2 nap)

dátumok

Kurzus neve Dátum Státusz Jelentkezés
A fagylaltkészítés alapjai 2024.05.28. - 2024.05.29. Elérhető

Az alábbi űrlap segítségével tud jelentkezni a kiválasztott kurzusra:

Az űrlap Google reCAPTCHA védelemmel van ellátva.
Galéria megnyitása

Fagylalt kurzusainkon szeretnénk bemutatni a hallgatóknak mind elméleti, mind gyakorlati részen a fagylaltkészítés alapjait, a fagylalt egyensúlyának kiszámítását, valamint különleges receptjeinket prémium csokoládékkal és gyümölcspürékkel.

Mi a különbség fagylalt és sorbet között? Mi a különbség főzött és hideg eljárással készült fagylalt között? Hogyan készülnek a valódi csokoládés fagylaltok?

Ezekre a kérdésekre választ kapunk a tanfolyamon konkrét receptek megismerésén és kóstolásán keresztül. Továbbá pálcikás fagylaltok és fagyasztott desszertek elkészítését is megismerhetjük, bepillantást nyerve az olasz „Pasticceria”-k különleges kínálatába.

Az alábbi termékcsoportok kerülnek bemutatásra:

  • Krémfagylalt
  • Csokoládé- és paszta sorbet (vizes alapú csokoládé és olajosmag fagylalt)
  • Gyümölcs sorbet (vizes alapú gyümölcsfagylalt)
  • Stecco (kézműves pálcikás fagylalt)

A kurzus zárásaként az elkészült fagylaltokat egyedi készítésű csokoládé dekorációkkal díszítjük.

Kurzus szintje

1

Oktató

Gácsi Zoltán

Kurzus nyelve

magyar

Kategória

Cukrász

Típus

A fagylaltkészítés alapjai

(2 nap)

Ár

130 000 FT+ÁFA