A fagylaltkészítés alapjai
(2 nap)

Kurzus neve
Dátum
Státusz
Előjegyzés
A fagylaltkészítés alapjai Előjegyezhető Előjegyezhető Előjegyzés

Az alábbi űrlap segítségével tud jelentkezni a kiválasztott kurzusra:

Az űrlap Google reCAPTCHA védelemmel van ellátva.

Fagylalt kurzusainkon szeretnénk bemutatni a hallgatóknak mind elméleti, mind gyakorlati részen a fagylaltkészítés alapjait, a professzionális fagylaltgyártó gépek működését, valamint különleges receptjeinket prémium csokoládékkal és gyümölcspürékkel.

Mi a különbség fagylalt és sorbet között? Mi a különbség főzött és hideg eljárással készült fagylalt között? Hogyan készülnek a valódi csokoládés fagylaltok?

Ezekre a kérdésekre választ kapunk a tanfolyamon konkrét receptek megismerésén és kóstolásán keresztül. Továbbá pálcikás fagylaltok és fagyasztott desszertek elkészítését is megismerhetjük, bepillantást nyerve az olasz „Pasticceria”-k különleges kínálatába.

Konkrét receptúrákon keresztül kerülnek bemutatásra az alábbi termékcsoportok:

  • Fagylalt
  • Semifreddo (fagyasztott desszert)
  • Sorbet (vizes alapú gyümölcsfagylalt)
  • Stecco (kézműves pálcikás fagylalt)

A kurzus zárásaként az elkészült fagylaltokat és parfékat egyedi készítésű csokoládé dekorációkkal díszítjük.

Fagylalt kurzusainkon szeretnénk bemutatni a hallgatóknak mind elméleti, mind gyakorlati részen a fagylaltkészítés alapjait, a professzionális fagylaltgyártó gépek működését, valamint különleges receptjeinket prémium csokoládékkal és gyümölcspürékkel.

Mi a különbség fagylalt és sorbet között? Mi a különbség főzött és hideg eljárással készült fagylalt között? Hogyan készülnek a valódi csokoládés fagylaltok?

Ezekre a kérdésekre választ kapunk a tanfolyamon konkrét receptek megismerésén és kóstolásán keresztül. Továbbá pálcikás fagylaltok és fagyasztott desszertek elkészítését is megismerhetjük, bepillantást nyerve az olasz „Pasticceria”-k különleges kínálatába.

Konkrét receptúrákon keresztül kerülnek bemutatásra az alábbi termékcsoportok:

  • Fagylalt
  • Semifreddo (fagyasztott desszert)
  • Sorbet (vizes alapú gyümölcsfagylalt)
  • Stecco (kézműves pálcikás fagylalt)

A kurzus zárásaként az elkészült fagylaltokat és parfékat egyedi készítésű csokoládé dekorációkkal díszítjük.

Kurzus szintje 1
Oktató Gácsi Zoltán
Kurzus nyelve Magyar
Kategória Cukrász
Típus A fagylaltkészítés alapjai (2 nap)
Ár 100 000 Ft+ÁFA