Kurzus neve |
Dátum |
Státusz |
Előjegyzés |
---|---|---|---|
A fagylaltkészítés alapjai | Előjegyezhető | Előjegyezhető | Előjegyzés |
Fagylalt kurzusainkon szeretnénk bemutatni a hallgatóknak mind elméleti, mind gyakorlati részen a fagylaltkészítés alapjait, a professzionális fagylaltgyártó gépek működését, valamint különleges receptjeinket prémium csokoládékkal és gyümölcspürékkel.
Mi a különbség fagylalt és sorbet között? Mi a különbség főzött és hideg eljárással készült fagylalt között? Hogyan készülnek a valódi csokoládés fagylaltok?
Ezekre a kérdésekre választ kapunk a tanfolyamon konkrét receptek megismerésén és kóstolásán keresztül. Továbbá pálcikás fagylaltok és fagyasztott desszertek elkészítését is megismerhetjük, bepillantást nyerve az olasz „Pasticceria”-k különleges kínálatába.
Konkrét receptúrákon keresztül kerülnek bemutatásra az alábbi termékcsoportok:
A kurzus zárásaként az elkészült fagylaltokat és parfékat egyedi készítésű csokoládé dekorációkkal díszítjük.
Fagylalt kurzusainkon szeretnénk bemutatni a hallgatóknak mind elméleti, mind gyakorlati részen a fagylaltkészítés alapjait, a fagylalt egyensúlyának kiszámítását, valamint különleges receptjeinket prémium csokoládékkal és gyümölcspürékkel.
Mi a különbség fagylalt és sorbet között? Mi a különbség főzött és hideg eljárással készült fagylalt között? Hogyan készülnek a valódi csokoládés fagylaltok?
Ezekre a kérdésekre választ kapunk a tanfolyamon konkrét receptek megismerésén és kóstolásán keresztül. Továbbá pálcikás fagylaltok és fagyasztott desszertek elkészítését is megismerhetjük, bepillantást nyerve az olasz „Pasticceria”-k különleges kínálatába.
Az alábbi termékcsoportok kerülnek bemutatásra:
A kurzus zárásaként az elkészült fagylaltokat egyedi készítésű csokoládé dekorációkkal díszítjük.