Haladó fagylalt kurzus

Haladó fagylalt kurzus

Akadémiánk szakmai vezetője, Gácsi Zoltán, a Gelato World Cup 2024. világbajnoki bronzérmes magyar csapat fagylaltmestere és Wilheim Dávid többszörös Év fagylaltja győztes fagylaltmester, a Da Crema fagylaltozó tulajdonosa összedugták a fejüket és megalkottak egy abszolút naturális alapokon fekvő haladó fagylalt kurzust. A teljesen természetes alapanyagok használatán felül betekintést kapunk a fagylalt egyensúly legfinomabb hangolására, melyik kötőanyag […]

Egészségtudatos desszertek

Hiánypótló új képzés a Csokoládé Akadémián! Gácsi Zoltán és csapata az új tematikájú kurzuson a különböző érzékenységgel rendelkező emberek számára nyújt megoldást, legyen szó cukorbetegségről, laktóz- vagy tejfehérje intoleranciáról, gluténérzékenységről. A képzésen bemutatott desszertek és csokoládés termékek célja, hogy ugyanazt az élményt tudják prezentálni a fogyasztónak, mint egy hagyományos desszert. A termékek kiegyensúlyozott textúrája nagyban […]

Haladó csokoládé technikák

Új receptekkel és díszítési technikákkal! Haladó bonbon kurzusunk keretein belül frissen készített töltelékekkel dolgozunk, egyedi dekorációkat alkalmazunk mind a vágott, mind pedig a formabonbonok készítésénél. Különlegességként díjnyertes hazai szakembereink kiváló receptjeit (pl. Magyarország tortái, díjnyertes fagylaltok) is átültetjük a csokoládé világába. Kiegészítésként bemutatunk néhány olyan hatékonyan gyártható csokoládés terméket, melyek tökéletesen beilleszthetők üzletünk választékába és […]