Fűszerek és alkoholok csokoládéba zárva

Fűszerek és alkoholok csokoládéba zárva

Szakmai csapatunk megújult haladó bonbon kurzusának keretein belül saját készítésű töltelékekkel dolgozunk és egyedi dekorációkat alkalmazunk mind a vágott, mind pedig a forma bonbonok elkészítésénél. A csokoládés termékek különlegességét a világ legjobb területeiről összegyűjtött fűszerek adják, melyeket a hozzájuk passzoló alkoholos italokkal kombinálunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a receptek egyensúlyára, illetve a különböző technikai cukrokkal és […]

Desszert kurzus

Gácsi Zoltán, a Csokoládé Akadémia szakmai vezetőjének desszert tanfolyamán különböző formavilágú desszertek kerülnek bemutatásra. A képzés tematikája magában foglalja a felvertek, tartok, pate a choux, krémek (mousse, cremeaux, felvert ganache), zselék, bevonatok (glazing, csokoládé fújás és mártás) elkészítését. Az individuális desszerteken túl termelésbe könnyen beilleszthető szeletes termékek is megjelennek különleges dekorálási lehetőségekkel. A francia alapra […]