Édes és sós catering desszertek

Édes és sós catering desszertek

Legújabb tanfolyamunk keretein belül Horváth Brigi, Kovács Peti és Gácsi Zoli az összes tapasztalatát összeszedve alkotott meg 20 olyan falatnyi desszertet, melyek gyors elkészíthetőségük ellenére kitűnően megállják a helyüket egy szállodai büféasztalon, egy többórás rendezvényen, vagy akár egy jeles eseményen. Édes és sós vonalon is egyaránt igyekeztek olyan termékeket az asztalra tenni, melyek nem csak […]

Finompékáru kurzus 2.0

2024-ben megújult tematikával! Kurzusunk megalkotója Andrész Zoltán cukrászmester, aki hosszú évek munkája után itthon szinte egyedülálló módon építette be kínálatába francia jellegű kézműves finompékáruit. Pontos receptúrák alapján készített termékekkel dolgozhatunk, bemutatva azok elkészítési technológiáit az első fázistól az utolsóig, a tészta gyúrásától a pultba kerülésig. Képzésünkön nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi alapanyagok helyes használatára a […]

A fagylaltkészítés alapjai

Fagylalt kurzusainkon szeretnénk bemutatni a hallgatóknak mind elméleti, mind gyakorlati részen a fagylaltkészítés alapjait, a fagylalt egyensúlyának kiszámítását, valamint különleges receptjeinket prémium csokoládékkal és gyümölcspürékkel. Mi a különbség fagylalt és sorbet között? Mi a különbség főzött és hideg eljárással készült fagylalt között? Hogyan készülnek a valódi csokoládés fagylaltok? Ezekre a kérdésekre választ kapunk a tanfolyamon […]