Finompékáru kurzus 2.0

Finompékáru kurzus 2.0

(1 nap)

dátumok

Kurzus neve Dátum Státusz Jelentkezés
Finompékáru kurzus 2.0 Előjegyezhető Előjegyezhető

Az alábbi űrlap segítségével tud jelentkezni a kiválasztott kurzusra:

Az űrlap Google reCAPTCHA védelemmel van ellátva.
Galéria megnyitása

2024-ben megújult tematikával!

Kurzusunk megalkotója Andrész Zoltán cukrászmester, aki hosszú évek munkája után itthon szinte egyedülálló módon építette be kínálatába francia jellegű kézműves finompékáruit.

Pontos receptúrák alapján készített termékekkel dolgozhatunk, bemutatva azok elkészítési technológiáit az első fázistól az utolsóig, a tészta gyúrásától a pultba kerülésig.

Képzésünkön nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi alapanyagok helyes használatára a kiváló francia típusú vajtól kezdve a prémium gyümölcspüréken át a csokoládés töltelékekig.

Kurzus szintje

2

Oktató

Andrész Zoltán

Kurzus nyelve

magyar

Kategória

Cukrász

Típus

Finompékáru kurzus 2.0

(1 nap)

Ár

80 000 FT+ÁFA